fbpx
Button-groot_Tekengebied-1.png

> MELD JE DIRECT AAN

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismaking!

Onze agents verdienen gemiddeld

0

per maand

0

per week

0

per uur

wie

Jij bent die gedreven Sales Agent met een vlotte babbel en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Jij laat je niet tegenhouden door het woord nee en weet wat hard werken is. Jij weet wat je wilt en dat is successen boeken!

Inge-websitekopie.jpg

wat

Als Sales Agent benader jij via de telefoon bestaande en nieuwe klanten om ze een fantastisch voorstel te doen voor een van onze bekende A-merken. Denk hierbij aan grote energieleveranciers en telecom- en internet providers.

waar

Op ons prachtige en modern ingerichte kantoor in het centrum van Leiden op slechts 2 minuten lopen van Leiden Centraal bieden wij een motiverende werkplek en alle faciliteiten die jij nodig hebt om een succesvolle Sales Agent te worden.

durf jij de uitdaging aan?

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan echt! Maar dat betekent uiteraard niet dat het makkelijk is. Om binnen ons platform veel geld te verdienen moet je ook hard en veel werken. Alleen met een ijzersterk doorzettingsvermogen en de wil om te slagen kan je bij ons succesvol worden. Dus ben jij gedreven, gemotiveerd en een echte winnaar? Dan is dit zeker de plek voor jou!

Je gaat bij ons aan de slag als zzp’er. Dat betekent dat je geheel zelfstandig bent en wordt betaald voor elke resultaat wat je behaald en dus niet per uur. Dus hoe meer sales jij maakt hoe meer je verdient.

Om bij ons aan de slag te gaan moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Elke laatste werkdag van de maand krijg je een factuur met daarop alle netto resultaten van de maand daarvoor. Deze factuur wordt vervolgens binnen 48 uur voldaan.

Als jij op zoek bent naar een bijbaantje of een 9 tot 5 mentaliteit hebt dan ben je hier niet op het juiste adres.

Zoals Jordan Belfort mooi zegt:

“Go find a job at McDonalds, because that’s where you belong!”

Ja, dat kan zeker. Voor elke persoon die jij bij ons aanmeld ontvang jij 5% van de door hen verdiende omzet. Dus als iemand die jij hebt aangebracht in één maand € 5.000 heeft verdient dan verdien jij daar maar liefst € 250 mee!

contact

Copyright © 2021. All rights reserved.

Laat je deze kans echt liggen?

Om bij ons aan de slag te gaan heb je geen opleiding of ervaring nodig. De belangrijkste eigenschap vinden wij de wil om te slagen. Als je dat hebt willen we je vragen om in ieder geval bij ons op kennismaking te komen. Niet geschoten is namelijk altijd mis!

Vul daarom nu je gegevens in en kom op kennismaking!